Spoštovane in spoštovani, 

vabimo vas na posebne dogodke – izkustvene delavnice Dostopnost za vse – spoštovanje za vse, za družbo brez diskriminacije. 

Delavnice so namenjene predstavnikom nevladnih organizacij in predstavnikom javnih institucij, ki se srečujejo z vprašanji zaposlovanja invalidov, njihovo diskriminacijo pri zaposlovanju in dostopanju do grajenega okolja in informacij. Na delavnicah boste imeli priložnost izkusiti, kako različne skupine invalidov spoznavajo okolje.

Poleg delavnice, ki se bo odvila že ta petek v Kopru v središču Rotunda, Primorskem družbenem centru, bodo delavnice, ki se začnejo ob 10. uri, v juniju potekale še v:

  • Slovenj Gradcu: ponedeljek, 10. 6. 2019 – MKC – Mladinsko kulturni center Slovenj Gradec, Ozare 18.
  • Celju: torek, 11. 6. 2019 – Celjski mladinski center, Mariborska cesta 2.
  • Kranju: sreda, 12. 6. 2019 – ZRSZ – Območna služba Kranj (učilnica v prvem nadstropju), Šuceva ulica 23 (Dolnov center).
  • Krškem: ponedeljek, 17. 6. 2019 – Kulturni dom Krško, Trg Matije Gubca 2.
  • Postojni: petek, 21. 6. 2019 – Regijsko stičišče nevladnih organizacij Primorsko-notranjske regije, Vilharjeva ulica 13.

Na delavnicah boste spoznali zakonodajne okvire in pri zaposlovanju invalidov in spodbude, ki so jih lahko deležne organizacije pri njihovem zaposlovanju, hkrati pa omogočajo odlično izkustvo, kako različne skupine invalidov spoznavajo okolje, v katerem živijo.

Vljudno vabljeni.

Kategorije: AKTUALNO

Skip to content