To jesen bo ekipa projekta ZaVse/4All zelo aktivna. Odvilo se bo več delavnic in dogodkov tako iz Sklopa A kot Sklopa B.

S prvim izobraževanjem, ki bo v ponedeljek, 9.9.2019 v Celju, se začne sklop Izobraževanj Dostopnost za vse = spoštovanje za vse o dostopnosti do grajenega okolja in informacij (Sklop B), ki bosta še oktobra v Mariboru, novembra pa v Ljubljani.

Že takoj v torek, 10. 9. 2019 pa se v Ljubljani nadaljujejo zelo zanimive, pa tudi dobro obiskovane izkustvene delavnice Izkušnja spreminja, kjer se obiskovalci seznanijo z različnimi oblikami invalidnosti, hkrati pa spoznajo vzgibe in spodbude za večje zaposlovanje invalidov. Oglejte si podrobnejši terminski načrt na spodnji sliki.

Vljudno pa ste vabljeni tudi na več delavnic o ranljivih skupinah, diskriminaciji in veljavni zakonodaji ter javnih dogodkov, ki jih bomo organizirali v okviru Sklopa A. Prva se začne že 12. 9. 2019 v Žalcu, nadaljuje pa v Novem mestu in september zaključuje z javnim dogodkom s komedijantko Martino Ipša v Črnomlju. Podrobnejši terminski načrt si lahko ogledate spodaj.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite in spoznate družbo brez diskriminacije ZaVse/4ALL.

Kategorije: AKTUALNO

Skip to content